Vælg en stilart til din personlige plakat

 Pop Art portræt

Personligt portraet

Skitse portræt med fyld

Personlig plakat

Skitse portræt

Personligt portræt

Så nemt er det

Vælg dit yndlingsbillede.

Gør dine minder til kunst. Hvilket minde ønsker du at få skabt et unikt portræt af? Følg vores guidelines og få inspiration til at vælge det perfekte billede. Herefter tager én af vores 38 kunstnere sig af dit minde.

Skræddersy dit personlige portræt.

Vælg farver, størrelser og stilarter for at skabe lige netop det minde du ønsker. Vi printer alt i minimum 200g HP Mat kunstpapir. Og rammer? Det har vi også!

Tilfredsgaranti. Altid.

Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder er tilfredse. Derfor sender vi dig et udkast til portrættet, som først bliver printet når du er tilfreds. Læn dig tilbage og husk at tjekke dit spamfilter.

Gratis fragt. Altid.

Når du har godkendt dit portræt, sender vi din bestilling. Fra bestilling til levering kan du forvente, at der går mellem 5 og 7 dage. Alt emballegeres i bionedbrydeligt materiale.

Før- og efterbilleder

Gode minder håndtegnet og foreviget på en personlig plakat

 

I vores verden er gode og betydningsfulde minder noget af det bedste vi har i livet. De gode minder opløfter os, spreder positiv energi, og påminder os om de vigtigste ting her i livet; nemlig familie, venner, passion, fritid og gode oplevelser.

Vi glemmer nogle gange de minder som gør os allermest lykkelige. – Hos ThePersonalPortrait ønsker vi at hjælpe med at gøre de vigtige minder øjensynlige. Vores mission og motivation er simpel, vi ønsker at skabe personlige kunstværker der både kan påminde os om vores dejligste minder og samtidigt fungerer som en naturlig del af vores indretning.