Skitse portræt

Fra kr. 749,00

Skitse portræt

Fra kr. 749,00

Få din helt egen unikke og håndtegnede plakat med dine yndlingsminder. Med vores skitseportræt forsøger vi at gengive essensen af dine minder, med få og unikke blyantstreger. Et smukt og minimalistisk udtryk til væggen.

kr. 0,00
kr. 0,00
 
 
 
(OBS! Læs vores Guidelines ift. at vælge et brugbart billede)
Remove all
kr. 0,00
  • Total: kr. 0,00
Tilfredshedsgaranti - Læs mere

Inden vi printer dit portræt, vil du modtage et billede af dit portræt, med de valg du har truffet ved bestilling. Er du tilfreds, printer og sender vi. Er du ikke tilfreds, laver vi de ændringer du ønsker.

Få lavet et håndtegnet portræt og bestem selv hvordan din personlige plakat skal se ud. Hvad end du vil have et håndtegnet portræt på en personlig plakat af din baby, børn, mor og far, venner, familie osv., så skal vores dygtige kunstnere nok klare den. – Upload blot dit yndlingsbillede/minde, vælg hvilken størrelse du vil have portrættet printet i, vælg baggrundsfarve og en personlig tekst/hilsen.

Tilfredshedsgaranti på dit portræt

Husk at vi altid har tilfredshedsgaranti på din personlige plakat. – Det er ikke bare noget vi skriver, vi mener det skam. – Derfor vil du altid modtage dit personlige portræt til godkendelse på mail, og er der noget du ønsker ændret eller et i tvivl om, så skal vi nok tage hånd om det indtil du er tilfreds. – Netop tilfredsheden hos vores kunder, er det som driver og motiverer os.

Personlig plakat med eget billede og tekst – Den perfekte gaveidé

Overrask et familiemedlem, en kæreste eller en ven med en helt særlig og personlig gave. Vi mener at vores håndtegnede personlige plakater er en rigtig dejlig og personlig gaveidé. Vores minder er noget af det vigtigste os mennesker har, og at få tydeliggjort disse minder i form at et personligt kunstværk, som en naturlig del af ens indretning, synes vi er en rigtig dejlig gave:-)

Sammensæt flere forskellige billeder til dit portræt

Husk at næste intet er umuligt ift. at få lavet netop det håndtegnede portræt du drømmer om. – Mange af vores kunder oplever, at de kun har det “perfekte” billede af deres børn hver for sig, eller at de har et rigtig godt familiebillede, hvor der desværre lige er én som har lukket øjne. – Men bare rolig, vi kan sagtens sammensætte forskellige billeder til Jeres portræt og hvis der er én som har lukket øjne på et ellers rigtig godt fællesbillede, så send os blot et ekstra billede af vedkommende med åbne øjne.

Tøv ikke med at kontakte os på info@thepersonalportrait.dk, hvis du har spørgsmål til hvad som kan lade sig gøre. Læs også vores guidelines til det gode billede.

Kvaliteten af din personlige plakat

Først og fremmest så bliver dit personlige portræt håndtegnet af nogle meget dygtige og erfarne kunstnere. – De tegner som beskrevet i vores tilfredshedsgaranti til du er tilfreds.

Når du har godkendt dit portræt og designet af din personlige plakat, så printes det straks på en Epson printer i en papir kvalitet i 200 g. semi gloss, hvorfor der er garanti for fremragende kvalitetspapir og farver, som er designet til at holde og ikke falme. – Læs yderlige om kvaliteten her.