FAQ

Leveringstid?

Vores kunstnere begynder at tegne dit portræt samme dag, eller dagen efter din bestilling. Vi forsøger at levere alle portrætter til din dør indenfor syv dage. Oftest hurtigere. Du modtager naturligvis et trackingnummer på din mail, så snart dit portræt er afsendt.

Emballage og kvalitet

Alle vores plakater printes i 200 g. semi gloss papir på en Epson printer. Det er dermed en garanti for fremragende kvalitetspapir og farver, som er designet til at holde og ikke falme.

Alt emballage er designet til at beskytte dit portræt under transport og er naturligvis lavet i bionedbrydeligt materiale.

Kan jeg bestille ekstra print af mit portræt?

JA! Når du bestiller dit portræt, har du mulighed for at tilføje ekstra print i forskellige størrelser. De ekstra print vil altid være billigere. Hvorfor? Vores omkostninger til vores kunstnere er den samme, uanset om du bestiller ét eller flere print. Derfor får du naturligvis en billigere pris, på de ekstra print. Måske du ønsker et portræt hjem til stuen af de kære små ballademagere, som også vil bringe glæde hos bedsteforældrene?

 

Priseksempel:

Skitseportræt med én person i 50×70 cm.: 499 DKK

Tilvalg af ekstra plakat i 40×50 cm.: 89 DKK

Kan jeg få lavet et portræt af min anden baby – min bil?

JA! Du kan få lavet et ”portræt” af hvad som helst, så længe det er inden for de gældende juridiske retningslinjer, herunder blandt andet ophavsret. Upload det blot, så skal vi nok give lyd, hvis vi ikke kan stå inden for kvaliteten eller rigets sikkerhed ????

Kan jeg sammensætte flere billeder ?

Ja! – Du kan sagtens uploade flere forskellige billeder og af forskellige personer. – Vi sammensætter dem og laver dit personlige portræt efter dit ønske.

Hvor længe beholder I mine billeder jeg har uploadet?

Dit billede bliver uploadet ind i en krypteret database, som kun vi og den udvalgte kunstner har adgang til. To dage efter dit portræt er afsendt, bliver dit billede automatisk slettet herfra. Det vil desværre også sige, at hvis du ønsker at bruge det samme billede på et senere tidspunkt, er du nødt til at uploade billedet igen.

Kan jeg tilkøbe rammer?

Ja! Når du bestiller dit portræt, kan du tilføje en ramme til dit portræt. Rammerne er i høj kvalitet og i massiv eg.

Du kan vælge mellem sortfarvet eg eller almindelig eg i størrelsen A3 (30×40 cm.), 40×50 cm. eller 50×70. cm.

Tegnes portrætterne i hånden?

Vores kunstnere kommer fra vidt forskellige håndværkstraditioner og har forskellige præferencer. Silhuetportrætter vil typisk være digitalt tegnede og produceret i vektorformat, hvor skitseportrætterne er håndtegnede, hvorefter de scannes og konverteres til en digital fil.

Kan jeg kun uploade billeder fra min telefon?

Nej! Du kan også tage et billede af et gammelt polaroid eller printet billede (brug din telefon og fjern blitzen). Hvis kvaliteten er for dårlig, skal vi nok kontakte dig. Vi går aldrig i gang med et portræt, hvor vi ikke kan garantere kvaliteten.

Tilfredshedsgaranti?

Inden vi printer dit portræt, vil du modtage et billede af dit portræt, med de valg du har truffet ved bestilling. Er du tilfreds, printer og sender vi. Er du ikke tilfreds, laver vi de ændringer du ønsker. Husk, vi har tilfredshedsgaranti!

Bemærk at tilfredshedsgarantien er med udgangspunkt i det billede du har valgt. – Det er ikke muligt at vælge et helt andet billede efter at vi har tegnet dit indsendte billede. – Det er på det valgt billede af vi kan rette og tilpasse efter dine ønsker indtil du er tilfreds.

Reklamation og retur

Hvis du har godkendt dit portræt (du modtager et billede af dit portræt til godkendelse, inden vi afsender), bortfalder din retur- og reklamationsret. Det gælder naturligvis ikke varens forfatning, så hvis din pakke er ødelagt, der er fejl i blækket eller plakaten er gået i stykker under transport, hjælper vi selvfølgelig. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at sende en mail på info@thepersonalprotrait.dk

Fejl og skader – Vigtig info

Hvis der, mod forventning, er fejl eller skader på dit produkt eller emballagen når du modtager dit portræt, skal du tage billeder og sende det til info@thepersonalportrait.dk, så sørger vi får du får en ny plakat. Kontakt os inden for to dage efter modtagelse, da vi ellers ikke kan garantere en erstatning.

Ved transportskade(r) på produkterne er det vigtigt straks at sende Ordentlig billede dokumentation:

1. Billeder af alle sider af emballagen udvendig.

2. Billeder af emballage indvendig.

3. Billeder af det ødelagte produkt.

4. Billede af pakkelabel.

Det er vigtigt, at alt emballage samt vare gemmes og ikke tages i brug, indtil sagen er afsluttet.

Reklamationen skal vi have inden for 4 dage. Efter pakken er modtaget.

Vi sender derefter et nyt produkt uden ekstra omkostninger for dig.

Fragt og levering

Vi har altid gratis fragt! Vi sender med GLS pakkeshops og GLS Erhverv.

Hvorfor sælger I ikke 70×100 cm. Rammer?

Det gør vi ikke, fordi de bliver for skrøbelige at sende i den størrelse. Hvis du ønsker en ramme til dit 70×100 cm. portræt, hjælper vi dig naturligvis gerne med en guide hertil.

Kan jeg få lavet andet end det jeg kan se på siden? JA! Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig, at få netop det portræt du ønsker, men vi elsker skøre og skræddersyede opgaver. Hvis du har en anderledes forespørgsel, er du velkommen til at sende den til info@thepersonalportrait.dk. Herefter vender vi tilbage asap med kommentarer og tilbud.