FIRMAOPLYSNINGER

The Personal Portrait I/S

Kildebjerggård 32

5690 Tommerup

Danmark

CVR: 42032719

webshop: www.thepersonalportrait.dk

PRISER

Alle priser er inkl. dansk moms.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer samt tekniske fejl.

BETALINGSBETINGELSER

Følgende kort kan anvendes: Dankort, Visa Dankort og Mastercard. Vi tager også imod mobilepay.

Først i det øjeblik at du har godkendt vores udkast af dit personlige portræt og at vi afsender pakken, vil vi trække dit indbetalte beløb. – Inden da, er beløbet blot reserveret.

LEVERING

Fragtfirmaer

Vi sender med GLS, Postnord eller DAO.

Leveringstid 

Vi bestræber os på at levere indenfor 2-5 arbejdsdage. Leveringstiden kan dog være længere i tilfælde af, at vores portrætter ikke godkendes i første forsøg, jævnfør afsnittet “Tilfredshedsgaranti”,

Vi tilbyder fri fragt i hele Danmark.

Udeblivelse af leverance

Udebliver leverancen skal Du straks kontakte os mhp. sporing af forsendelse og evt. fremsendelse af ny leverance. Henvendelser senere end 4 uger efter forventet afsendelse kan ikke længere reklameres da fragtfirmaer ikke gemmer oplysninger om forsendelsen så længe.  

Angiver man som kunde at en forsendelse må stilles af fragtfirmaet sker dette for egen risiko. Dvs. en sådan forsendelse er således ikke længere dækket af forsikringen. 

Transportskade

Synlige skader skal reklameres omgående til fragtfirmaet ved leveringen. Ikke umiddelbart synlige skader som først konstateres når varen pakkes ud, skal reklameres snarest og altid indenfor 5 hverdag til enten fragtfirmaet eller til Thepersonalportrait.dk. Når en transportskade konstateres skal varen pakkes ned igen og må ikke tages i brug. Al emballage gemmes mhp. evt. senere vurdering af fragtfirmaet ifbm. erstatningssagen. Tag gerne billeder som dokumentation. 

ORDREBEKRÆFTELSE

Ved gennemført køb modtager du automatisk en ordrebekræftelse/kvittering.

KUNDESERVICE

Kontakt os altid på info@thepersonalportrait.dk. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 5 timer.

RETURRET/FORTRYDELSESRET

Vi kan ikke tilbyde returret/fortrydelsesret, da der er tale om personlige portrætter som er helt unikke og som er udarbejdet med udgangspunkt i dit eget billede. Det endelige produkt er ikke egnet til at videresælge og hører således under kategorien specialfremstillede varer, hvilket bevirker at returretten bortfalder jævnfør Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2.

I forlængelse heraf skal det dog nævnes, at vi tilbyder vores særlige tilfredshedsgaranti for at undgå at vores kunder overhovedet ender i en situation, hvor de måtte  fortryde sit køb.

TILFREDSHEDSGARANTI

Vi sender alle værker til godkendelse hos dig som kunde pr mail. – Er du ikke tilfreds med vores første udkast korrigere vi i følge dine ønsker.  Man kan dog ikke korrigere mere end hvad synes inden for et rimeligt omfang. – Som udgangspunkt er et rimeligt omfang 1-2 gange. – Vi er dog ikke firkantet i vores tilgang til dette og har som nævnt stor glæde af tilfredse kunder.

REKLAMATIONER

Hvad angår alle vores personliggjorte plakater er der ikke reklamationsret, da tekst såvel som illustration inden afsendelse er blevet godkendt af dig som kunde.  Det er derfor vigtigt at Du tjekker tekst og billede grundigt inden du endeligt godkender din ordre hos os. bedes derfor tjekke teksten og illustrationen grundigt, inden du godkender din plakat. 

Det er dog  naturligvis en anden sag om din plakat/billederamme er blevet beskadiget under transport. – Men her er det dog afgørende, at vi hører vi fra dig hurtigst muligt. – For mere herom, læs afsnittet; “Transportskade”

PERSONDATAPOLITIK/Privatlivspolitik

Oplysninger afgivet på thepersonalportrait.dk videregives ellers sælges på ingen måde videre til tredjemand, og du har altid ret til oplysninger registreret hos os. Desuden har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed skal ske til info@thepersonalportrait.dk

Øvrige spørgsmål

Har du øvrige så tøv ikke med at kontakte os på info@thepersonalportrait.dk