Personlig og unik mors dags gave

På udkig efter en helt personlig gave til mors dag ? – Så få tegnet og printet det smukkeste portræt af mor. – Vælg også en personlig tekst som skal stå på plakaten. – Vælg en af nedestående stilarter

 

 

mors dag gave

Kender I det her med at man ikke kan finde en mors dag gave som er god eller personlig nok? – At man SÅ gerne vil finde en helt unik og personlig gave til mors dag, men at det alligevel hver evig eneste år er uoverskueligt svært at finde på noget overraskende eller noget som man er helt tilfreds med. Man er måske oven i købet lidt sent ude og lede efter gave, bliver presset, ens kreativitet og tanker begrænses til at cirkulere rundt om de samme trivialiteter og klicheer såsom parfume, undertøj, blomster, smykker osv.. – Men det kan være frustrerende, da man higer efter at finde på noget nyt, en overraskende og personlig gave til ens elskede mor; en gave som virkelig udtrykker og modsvarer den kærlighed og omsorg man føler, og som tilmed kan forstærke ens følelse af dét at være en god datter, søn eller mand.

I al beskedenhed mener vi hos The Personal Portrait at have et rigtig godt bud på et unikt og personligt produkt til mors dag gave, nemlig vores håndtegnede portrætter, som laves ud fra dine egne billeder og minder og herefter trykkes på en personlig plakat. – Vi indkapsler dine bedste minder og fremhæver den stemning og det udtryk som er på billedet (fjerner evt. uvæsentlige/forstyrrende elementer fra baggrunden), ved at fremhæve væsentlige detaljer, tilføje en selvvalgt personlig tekst samt baggrundsfarve. – Således kan du forevige et helt særligt minde du har med din/jeres mor, og på den måde give en helt unik og personlig mors dag gave.

Vi går også meget op i det æstetiske udtryk i vores håndlavede portrætter, hvorfor at det udover at være en personlig mors dag gave også er ambitionen, at gaven skal bidrage med et æstetisk og personligt touch i ens indretning i hjemmet.

I nedenstående kan du se et eksempel fra en af vores kunder, som har valgt at få lavet et mors dag gave, som er til to generationer. – Her er den valgte stilart skitseportræt med hvid fyld. – For at lave dit eget personlige portræt til mors dag gave kan du starte her eller klik blot på bestil din plakat øverst på siden. – Her vil du se at du også blot kan vælge at købe et gavekort til mors dag, så din/Jeres mor selv kan få lov at lave sin personlige plakat.