Sådan fungerer det!

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig. Ved hjælp af simple steps, er vejen til dit nye personlige portræt meget kort. Husk, at uanset hvad du kaster dig ud i, har vi altid tilfredshedsgaranti 🙂

De 4 steps fra du uploader et billede af dit yndlingsminde og til du modtager det på plakat kan du se nederst. – I nedenstående video, viser vi hvordan det fungerer når en af vores professionelle kunstnere tegner dit portræt.

Vælg dit yndlingsbillede.

Gør dine minder til kunst. Hvilket minde ønsker du at få skabt et unikt portræt af? Følg vores guidelines og få inspiration til at vælge det perfekte billede. Herefter tager én af vores kunstnere sig af dit minde.

Skræddersy dit personlige portræt.

Vælg farver, størrelser og stilarter for at skabe lige netop det minde du ønsker. Vi printer alt i minimum 200g HP Semi Gloss kunstpapir. Og rammer? Det har vi også!

Tilfredsgaranti. Altid.

Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder er tilfredse. Derfor sender vi dig et udkast til portrættet, som først bliver printet når du er tilfreds. Læn dig tilbage og husk at tjekke dit spamfilter.

Gratis fragt. Altid.

Når du har godkendt dit portræt, sender vi din bestilling. Fra bestilling til levering kan du forvente, at der går mellem 5 og 7 dage. Alt emballegeres i bionedbrydeligt materiale.